Villefranche su…

Villefranche sur Mer, 10 august
COMUNICAT DE PRESĂ, Yacht Clubul din Villefranche sur Mer
Realizat de către James Goldsmith

Yacht Clubul din Villefranche sur Mer este încântat să vă anunţe inaugurarea sa şi sprijinul fondatorului domnului Nicolae Buzaianu, supranumit Patronul de “AUR”. 

Deschiderea noului Yacht Club din Villefranche sur Mer a fost anunţat pe 10 august reprezentând un început de succes în vechea tradiţie maritimă din oraş.
Scopul clubului și ai membrilor săi este de a dezvolta, de a organiza şi de a promova activități și sporturi pe apă pentru noua generaţie de tineri.

În ziua inaugurării, fondatorul Yacht Clubului, Nicolae Buzaianu, a afirmat : “Sunt foarte încântat de a fonda și de a sprijini Yacht Clubul din Villefranche sur Mer. Sunt bucuros să văd interesul tinerilor față de activitățiie și sporturile pe apă. Este o adevarată onoare de a fi supranumit Patronul de Aur și de a avea posibilitatea de a împartăși cunoştinţele de la o generaţie la alta.

Membrii fondatori :
● Thierry Leret, Director de sport, YCM
● Isabelle Joscke, Campion la iahturi de competiție
● Bruno Sroka, Triplu Campion mondial de Kitesurfing
● Gilbert Pasqui, Carpenter Naval
● Dl Nicolae Buzaianu, Patronul de Aur

Despre Villefranche
Orașelul Villefranche sur mer, aflânduse lângă Nisa (Franţa), este un paradis pentru marinarii din întreaga lume. De-a lungul anilor acesta a fost considerat portul gazdă pentru flota Statelor Unite ale Americii între anii 1948 și 1966. Începând cu anul 1980, Villefranche este folosit ca port de escală pentru navele de croazieră de pe Marea Meditaraneană. El reprezintă, de asemenea, un paradis pentru pescarii din regiune şi o posibilitate de a descoperi o mulțime de specii de peşti (cu excepţia pescarușului de aur!).

“Regata Gurman”, Yacht Club din Villefranche sur Mer
” Regata Gurman ” se numără deja în lista evenimentelor al Yacht Clubului, care va avea loc în Villefranche sur Mer, în luna septembrie. Acesta va reprezenta un mare eveniment de iahturi organizat pe baza valorilor de gastronomie franceză şi promovarea produselor alimentare locale. ” Regata Gurman ” este oportunitate pentru gastronomia franceză şi pentru participanții săi care vor putea să se bucure de cele mai bune produse artizanale din localitate.

Această regată a fost concepută în baza evenimentului ‘Trophée Pasqui’, care sărbatorește tradiţia constructiilor bărcilor din lemn în localitate, numită în cinstea primului dulgher naval, Gilbert Pasqui. Este o regată minunată făra de preț.

  1. No trackbacks yet.

Leave a comment